Paste cu ciuperci (super simple si rapide)


Ingrediente pentru 2 portii:

  • 500g ciuperci proaspete, felii
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 1 lingura frunze de patrunjel tocate marunt
  • sare iodata
  • piper macinat
  • paste integrale pentru 2 portii (250g)

Aparatura si ustensile necesare:

Preparare:

1. Caliti ceapa si ciupercile in ulei si 1 cana de apa completand cu apa daca e necesar. va fi nevoie de 15-20 min pe foc mediu

2. Separat fierbeti pastele in apa cu sare.  
   Cand pastele sunt fierte scurgeti-le de apa si daca sosul nu e inca gata treceti un jet de apa rece peste ele.

3. Combinati pastele cu ciupercile si patrunjelul proaspat.
   Sarati si piperati dupa gust.

Timp de preparare:

40 min

Surse pentru ingrediente in Timisoara:

Lista completa de ingrediente si de unde le puteti procura aici

Costuri : tbd

Comentarii