Paste cu ciuperci (super simple si rapide)


Ingrediente pentru 2 portii:

  • 500g ciuperci proaspete, felii
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 1 lingura frunze de patrunjel tocate marunt
  • sare iodata
  • piper macinat
  • paste integrale pentru 2 portii (250g)

Aparatura si ustensile necesare:

Preparare:

1. Caliti ceapa in ulei, dupa 5 minute adaugati ciupercile si o cana de apa, completand cu apa pe parcurs daca e nevoie. Va fi nevoie de 15-20 min pe foc mediu.

2. Separat fierbeti pastele in apa cu sare.  
   Cand pastele sunt fierte, scurgeti-le de apa si combinati-le cu ciupercile.

3. Combinati pastele cu ciupercile si patrunjelul proaspat.
   Sarati si piperati dupa gust.

Timp de preparare:

40 min


Comentarii