Inghetata din 3 ingrediente: fructe, lapte de cocos gras si indulcitor


Inghetata cu afine si lapte de cocos gras (dupa ce a stat la congelator)

O inghetata rapid de facut cu gust delicios de cocos si fructe.

Aceasta reteta am invatat-o de la o persoana foarte speciala, doamna Estela, careia ii datorez faptul ca azi sunt vegana. E una din cele mai bune decizii ce le-am luat vreodata si va multumesc din suflet. <3

Si va multumim si pentru aceasta reteta delicioasa de inghetata :)

Ingrediente :

- 1 conserva lapte de cocos grasa, fara aditivi, racita in frigider
- 1 cana / 300 g fructe moi si aromate congelate (orice fruct la alegere): afine, zmeura, fructe de padure, piersici sau caise (fara smaburi si coaja, taiate cubulete), mango dulce etc..
- 2 linguri sirop de artar sau sirop de agave

Aparatura si ustensile necesare:

Robot de bucatarie cu lama S sau blender.
Optional, aparat de facut inghetata.

Preparare:

1. Cu o zi inainte: Nu uitati sa puneti la congelator fructele si la frigider conserva de lapte de cocos

2. Preparare: Puneti toate ingredientele in robotul de bucatarie si procesati pana obtineti o crema.
Aveti grija sa nu procesati excesiv pentru ca inghetata se va topi.

3. Se poate consuma imediat. Daca s-a topit prea tare lasati-o la congelor 2 ore sau congelati-o la aparatul de facut inghetata.

Timp de preparare:

5 minute

Surse pentru ingrediente in Timisoara:

Lista completa cu ingrediente aici

Costuri :

23.07.2015
- 1 conserva lapte de cocos dr Goerg Premium - 15 lei
- fructe: afine de sezon 300g - 4 lei
- sirop de artar 2 linguri - 2  lei







Comentarii