Salata de ardei copti (a la mami)



Ingrediente :

- ardei kapia proaspeti

Marinada pentru 10 ardei:
- 1 cana apa
- 1 lingurita zahar brut
- 1 vf cutit sare iodata
- 1-2 linguri otet, otet balsamic sau zeama proaspata de lamaie (dupa gust)

Preparare:

1. Ardeii kapia intregi se coc in cuptorul preincalzit pe hartie de copt. Cel mai bine se coc pe gratar, le si da putin gust de fum, yummy.

2. Cand sunt copti se lasa putin la racit si se curata de coaja cat sunt inca calzi

3. Se pun in congelator pentru pastrare sau se trece la pasul 4 :)

4. Se prepara marinada amestecand ingredientele enumerate. Se adauga otet mai mult sau mai putin dupa gust

5. Se servesc scaldati in sos, cu cartofi piure si tocanita de ciuperci. Madness !

Sursa de inspiratie: mami

Comentarii