Cous Cous cu legume si busuioc


Ingrediente pentru 4 portii:
  • 3 dovlecei, taiati cubulete
  • 2 cani masura (de 250ml) rosii cherry, taiate in 2
  • 1/2 ceapa mare tocata
  • 1 lg ulei de masline
  • 2 cani cous cous mare, perlat (numit si cous cous israelian)

Pt final
  • sare iodata
  • piper
  • 1/4 cana frunze de busuioc tocate
  • 1 catel de usturoi tocat
  • 1 lingura patrunjel tocat

Preparare:

1. Legumele se amesteca cu uleiul si se pun in tava. Se lasa la cuptor la 180 grade Celsius timp de 1 ora.

2. Intre timp fierbem couscousul. Cand e gata il scurgem de apa si il punem deoparte.

3. Pregatim sosul pesto combinand busuiocul, 1 lgt ulei de masline si usturoiul la robotul de bucatarie cu lama S. 

4. Combinam legumele, cous cousul, verdeata, saram si piperam dupa gust.

Timp de preparare:

1 ora


Comentarii